KAMOHUSET

KAMOHUSET

Julaften 2008

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen fr., desember 26, 2008 00:04
Vi var hos foreldrene til Stig på julaften. Det ble ribbe m/tilbehør, pinnekjøtt m/tilbehør og multekrem og karamellpudding til dessert. Vi ble mette, for å si det pent. Foruten oss var Stigs brødre der også, og selvsagt foreldrene hans. Vi voksne fikk forsvinnende få gaver, noe som var etter planen, men ungene fikk så det monnet. Vilja var svært tålmodig og flink til å vente på gaveseansen, men var veldig fornøyd med å komme i gang når vi endelig kom så langt. Onkel Thomas leste opp og hun jobbet hardt med distribusjonen - hovedsaklig til seg selv og Aron, via mamma eller pappa.

Ungene oppførte seg eksemplarisk, og vi var hjemme igjen ved 23:30-tiden, mette og
slitne.


Bilderas:

Vilja skjønner ikke vitsen med å stå ved siden av juletreet og posere. Det må da være mye bedre å bare åpne gavene som ligger under?
Blog Image

Mor og datter.
Blog Image

Vakre Vilja.
Blog Image

Aron på fanget til Farfar.
Blog Image

Aron på fanget til Onkel Ove.
Blog Image

"Nei, nei, desserten spiser vi selvsagt etterpå, Farmor. Gaver nå."
Blog Image

Og gavebonanzaen er i gang. Aron er under opplæring.
Blog Image

Er det research til fremtidig yrkesvalg, tro? (Ref. tittelen på boka.)
Blog Image

Nissen hadde bært tungt natt til julaften. Mayberry Manor sto innpakket ved treet om morgenen på julaften. Vilja gikk rett i knestående og akutt lek. Nissen hadde fått grøt under juletreet om natten, som takk for strevet. Han hadde spist opp nesten alt. Flere av gavene om kvelden var møbler til nettopp dukkehuset. Tenke seg til.
Blog Image

Dukkehuset i åpen og relativt møblert versjon. Legg merke til de to hestene som står ved pianoet. Det første Vilja utbrøt når hun såg dukkehuset var "Jeg har fått hus til hestene!". Fint skal det være, ja.
Blog Image

1. juledag har vi bare slappet av og spist restemat. AC har var innom for kaffe og prat og vi har hatt det helt stille og rolig. Så langt, en riktig god jul.


  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post98

Og der var julenissen på kjerringa

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen ma., desember 22, 2008 21:44
Vi går inn i jula 2008 med kosebukser, og har ingen planer om å starte 2009 i noe annet antrekk. Dette blir en rolig jul. Vi har baby og nytt hus, og vi trenger hvile og zen. Julaften blir hos svigers, så vaske- og ryddepresset er borte som dugg for solen. Det passer oss ypperlig. Spesielt når vi er småsyke, hele bunten.

Her er årets julekort. Hjemmelaget.
Riktig god jul!

Blog Image

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post97

Sykepleie

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen sø., oktober 26, 2008 00:21
Nei, ikke la deg lure av overskriften. Med unntak av fars defekte kjeve har vi det bra, alle sammen. Ungene er friske, glade og vokser som de skal. Høsten er fin, hagen er vinterklar og bilen er relativt ren innvendig.

"Sykepleie" heter det nemlig når Vilja leker doktor. Da skal hun "sykepleie" på oss andre, og går grundig til verks. Her er det Aron som blir undersøkt av unge Dr. Kamonen.

Blog Image "Skavviseeeee.... rumling i magen, ja....."


Blog Image "Skavviseeeeee.... fravær av blodtrykk....?!? Dette kan være alvorlig, lillebror."


Blog Image "Hva mener du med dobbeltsidig SARS?"

Blog Image"Jepp. Det er best du sjekker meg også, mamma. Har litt vondt i viljen av og til."


Blog Image "Hvis jeg får litt pernillesaus, er jeg sikker på at vi blir friske igjen, begge to!"
Og noen bilder til. Bare fordi de er så skjønne.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post96

Skjønneste ungene

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen on., oktober 08, 2008 14:52
Her i Suburbia går det fint. Ungene er nydelige og høsten er vakker.

Far går riktignok gjennom et smertehelvete med kjeven sin, men han er utrolig sterk og får nå behandling som later til å hjelpe. Håper inderlig han snart er smertefri og har full bevegelighet i kjeveleddet igjen. Det tar på for alle sammen at han er syk. Men verst er det å se at han har det så vondt. Bare forestill deg å ikke kunne gjespe skikkelig. De fleste ville gått fra sans og samling.

Vilja er i barnehagen og koser seg. Hun hoster litt innimellom, men formen hennes er fin, så det er ikke noe å stresse for. Aron er litt av-og-på snørrete, men heller ikke noe å stresse for. Vi holder oss innendørs når det er drittvær og er ute når det er fint.

Apropos drittvær. Den første høststormen var over oss forrige natta. Det blåste friskt! Sånn ved 04-tiden om morgenen hørte mor et brak og et klirr, men var for trøtt til å reagere. Så lenge det ikke er barnelyder blokkes det ut. Far sov som en stein, som vanlig. Vilja kom inn i sengen vår på den tiden, så hun har tydeligvis reagert på noe. Og det er ikke så rart. Det ytterste vinduet på rommet hennes var knust. En CD-hylle hadde blåst ned og knust en rute, gitt. Naboen hadde også hørt det og trodd det var innbrudd, så han løp ut for å sjekke. Betryggende med oppmerksomme naboer, tenker man da. Han trodde vi var bortreiste, siden det ikke kom noen reaksjon på spetakkelet. Vel, nå er ruta fiksa og ting er tilbake til normalen. CD-hyllene skal forhåpentligvis snart på Grønmo. Kanskje de går selv snart?

En liten bildeserie av de skjønneste ungene:

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image  • Kommentarer(2)//www.kamohuset.no/#post95

Ord

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen ti., september 02, 2008 23:20
Vilja er veldig glad i pernillesaus. Og trenger av og til å bytte gotteri på enkelte leker.
Pappa sine t-skjorter er stort sett fjatte. Utenom dette snakker den lille damen imponerende rent. Hun øver seg på 'r' med tunga langt ut av munnen, og har den snart i boks. Hun er veldig morsom, og sier mye rart om dagen. Det er gøy med sånne små!

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post94

Lykkebarnbilder 2

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen ti., september 02, 2008 23:13
Her er Vilja og Mira i flotte høstklær fra Me Too. Løp og kjøp på Lykkebarn.no !

Blog Image
Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

Utrolig fine klær! Og utrolig fine modeller!smiley

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post93

Vi har det bra

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen on., august 06, 2008 16:17
Kan ikke si annet. Alt går så mye lettere denne gangen. Aron er en rolig liten tass, årstiden er lysere, boligen er herlig, og vi har en trygghet i at vi har klart det før, dette med baby.

Vilja er tydelig stolt over og glad i Aron, og viser veldig få tegn til sjalusi - så langt. hun deltar aktivt i nattammingen og vil helst bare kose med ham hele tiden. Det kan selvsagt snu, men vi er påpasselige med å gi nok oppmerksomhet til henne og inkludere henne i lillebror-aktiviteter. Håper den gode trenden fortsetter.


Noen nye bilder:


Blog Image

Blog Image

Blog Image
Blog Image

Blog Image

Blog Image


Er de ikke nydelige?

  • Kommentarer(6)//www.kamohuset.no/#post92

Aron kommer til verden

AronOpprettet av Linda Lund Stølen on., juli 16, 2008 23:27
Lillebror, Aron, kom til verden fredag 11. juli 2008, kl 22.25. Han er en perfekt liten gutt med de vitale fødselsmål 3920 g, 50 cm, 35 i hattestørrelse. 10/10/10 på Apgar-score.

Det var en veldig rask og flott fødsel. Mor hadde UL-termin den 4. juli, så han kom akkurat 1 uke etter termin. Rundt 1730-tiden begynte mor å kjenne rier, men trodde ikke det var alvor. Etter en stund ombestemte hun seg. Vi aktiverte barnevaktplan for Vilja, og dro inn til Ullevål. Ankomst der var ca 2020. Da hadde mor allerede 4-5 cm åpning, og riene haglet på. Vi ble værende. Vi var så heldige å få den kule jordmor Eva-Britt.
Det går unna. Vi rekker ikke koble opp iPod'en før mor må i badekaret, og deretter går det slag i slag. Kl 2200 begynner mor å presse/brøle, og kl 2225 tar hun selv imot lille Aron i badekaret. For en powerfødsel!

Et lite bilderas:

Her har vi ankommet fødestua. Man får litt store tanker om livet og slikt, når utsikten derfra er en gravlund...

Blog Image

Badekar burde være obligatorisk på alle fødestuer. Nå er ikke lille Aron langt unna.

Blog Image

...Og han skrek ikke da han ble født. Han bare kikket seg rundt og var helt rolig.
Blog Image
Sliten mor.
Blog Image
Første pappakosen.
Blog Image
Første bleieskift.
Blog Image
Tørr og varm og god og nydelig.
Blog Image
Stolt pappa Stig med sin lille sønn.
Blog Image
Skjønneste gutten...
Blog ImageBlog Image

Vilja har med smokker til lillebror.
Blog Image
Vilja og Aron.
Blog Image
Stum beundring.
Blog Image
Pupp og mammakos.
Blog Image


...og sånn går no dagan. :)

  • Kommentarer(4)//www.kamohuset.no/#post91
Neste »