KAMOHUSET

KAMOHUSET

Vi har flyttet!

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen sø., juni 08, 2008 11:11
Ja, nå er vi ikke lenger fanget i asfaltjungelen. Vi har flyttet til Rekkehusdrømmen, så langt man kan komme ut av Oslo, men fortsatt ha postnummer her.

Fyldig bilderapport kommer, men så langt kan vi bare glise bredt og si at dette er helt fantastisk!

Her er et bilde av en lykkelig Vilja, som tilbringer litt kvalitetstid i hammocken.
Blog Image

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post89

Sooooolgt!

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen on., mai 07, 2008 11:23
I går ble leiligheten solgt. ENDELIG!

Vi var godt på vei i kjeller'n, og begynte å se oss om etter alternative løsninger. Men nå slipper vi alt det peset.

Det var noen søte mennesker fra Molde som kjøpte kåken etter å ha vært på visning her for et par uker siden. Vi hadde nesten avskrevet dem, og så kommer de med et bud, som megler til slutt klarer å få opp til prisantydning mot at de får overta sulamitten den 6. juni.

Vi overtar rekkehuset 2. juni. Steike i været, som vi gleder oss!
Og alle som vil hjelpe til med flyttingen skal få pils, brus, grillmat, takknemlige venner og sin lønn i himmelen!

Nå er vi slitne, men veldig, veldig glade!

Slik ser lettelse ut. (Klikk på "Slik", pappa.)

  • Kommentarer(2)//www.kamohuset.no/#post87

Verdens dårligste blogger

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen to., april 24, 2008 23:32
Jepp.
That's me.

Jeg er utrolig lite flink til dette. Kanskje jeg legger for mye i det? At jeg føler jeg må skrive så himla mye hver gang? Nå skal jeg prøve å slutte med det, og heller vrøvle ned et par ord når jeg kjenner kløa.
Vel, i dag gjør jeg egentlig ikke det. Eller? Hm. Hva har skjedd siden sist?

Vi har fått nytt bilnummer, takket være en eller annen jævel som fant ut at han ville ha de gamle skiltene våre. Venter dermed på et nytt NOKAS-ran, der en av bilene heter DK 81640. Tyveriet er naturligvis politianmeldt. Men pokker, så mye pes det førte med seg. Stjeling er så utrolig dårlig gjort.

Vi holder fortsatt på å selge leiligheten. Markedet er helt på trynet, så nå skal vi holde visning nr 13 og 14 til helgen. Jeg hadde ikke trodd at det skulle være så vanskelig. Pes å rigge til visning hver helg!

Syte og klage, bla-bla-bla. Dette innlegget skulle da ikke bli slik. Vi har jo mye å være uendelig takknemlige for. Vi har hverandre, Vilja er verdens skjønneste, og lillebror i magen vokser og sparker og romsterer. Han oppholder seg fortsatt i seteleie, men vi håper han finner ut at hodet må ned snart. Hvis ikke, ligger det rett og slett an til keisersnitt. Fortsatt er det tid, så vi går ikke i panikk ennå. Men har han ikke snudd seg i slutten av mai, må vi finne ut av saker og ting.

Det er forresten 10 uker igjen til termin. Helt sykt hvor fort dette svangerskapet har gått. Det er veldig annerledes å gå gravid når man allerede har et barn som krever sitt og vel så det på utsiden. Vilja er for øvrig veldig opptatt av magen, og koser og susser på lillebror som er der inne. Håper det blir like idyllisk når han er ute i verden også.

Og så, noen ikke så bra bilder fra mobilen:


Vilja og Pappa følger veldig med på Ole Brumm-forestilling i Oslo Spektrum.
Blog ImageBlog Image

Vilja koser med lillebror i magen.
Blog Image

"Say cheeeeeeze.... nei, oooooooost!
Blog Image
Vilja beviser at lillebror også fungerer ypperlig som hodepute.
Blog Image

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post84

Jaaaæææh.

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen fr., mars 28, 2008 23:15
Det er ikke så illevarslende mye som skjer. Eller kanskje akkurat det er illevarslende? Egentlig burde vi juble over å ha fått solgt leiligheten til en latterlig god pris, men så er ikke tilfelle. Ingen bud har kommet, og vi skal ha nye visninger denne helgen. Vi har heldigvis god tid, men det hadde vært deilig å fått denne biten avklart og ut av verden. Krysser fingre og sånt for feite bud på mandag.              Ellers, så skal Vilja til øre-nese-hals-spesialist på mandag. Litt usikker på hva hun egentlig skal, men det har nok noe med trange luftveier og snorking å gjøre. *klok*        Hun har også brennkopper. På det ene kinnet og på undersiden av den ene armen. Dette har så smittet over på siden av ribbena, men vi holder det i sjakk. Det var ikke bare bare å få dette i sjakk. Vi trodde lenge det var atopisk eksem, og behandlet det som det. Men det var det altså ikke. Nå smører vi henne med Brulidine, og det later til å funke veldig bra. Men, du hendelse, som vi har slåss for å få det til uten hyl og skrik og tenners gnissel. Nå løfter hun armen opp selv og slipper til Florence (les: mor). Flinke jenta. Håper dette blir siste sykdom på en stund. Hun er i god form, altså, med unntak av snørrete påske og feber 1 døgn etter hjemkomst. Men nå er det egentlig nok.            Det spørs imidlertid om vi kommer unna. Hun begynner nemlig i ny barnehage på tirsdag. Ny barnehage, nye bakterier/virus. Hurra. Heldigvis går det mot vår og mer utelek.                 Lillebror i magen vokser og tar mer og mer plass, noe som selvsagt er superstas, men også slitsomt for mor. Denne gangen skjer det liksom så mye mer i knehøyde enn forrige gang. (Hjelpe Vilja og slikt.) Vi hadde for øvrig en akuttultralyd, rett før påske. Jeg følte et voldsomt nøkk eller røsk i magen, rett der som morkaka er, og kjente ikke noe liv videre den dagen. Ringte føden og lurte på hva det kunne være, hvorpå de ville ha meg inn for sjekk. Jordmor fant ikke noe klar fosterlyd, og jeg ble sendt rett på UL på fødeavdelingen. Der fikk vi se en liten luring som hadde gjemt seg godt bak morkaka og lå og plasket i fostervann, i stedet for å dytte/sparke i mageveggene mine. Heldigvis! Det var betryggende å bli så godt ivaretatt på sykehuset. Man er alltid litt engstelig, med en liten i magen. Småen ble estimert til å være 700 g (i uke 21) og vil trolig være 3600-3700 g ved termin, mente legen.                  Jeg blogger egentlig på kommando nå. AC tvinger meg. Har ikke så himla mye revolusjonerende å skrive om, men jeg vet at det er kjedelig å sjekke en blogg som aldri oppdateres. Da er det kanskje bedre med litt svada i ny og ne.Siden jeg ikke har så mye spennende å skrive om, slenger jeg med et par dårlige mobilbilder av den skjønneste jenta på jord:
En syngende Vilja:Blog Image
En sovende Vilja:Blog Image
*sukk*

(Av en eller annen mystisk grunn vil det ikke lage seg avsnitt i teksten, så dette blir seende krøkkete ut uansett hvordan jeg prøver å få det til. Kanskje det er møkka-Safari som ikke duger.)

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post81

Sterke ord

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen ma., mars 10, 2008 19:57
Noen mennesker er flinke til å blogge. Slike blogger er gode å lese. Men av og til blir det for sterk kost, og tårene spruter. Jeg er nok i overkant hormonell og sensitiv om dagen. Eller kanskje ikke. Det er virkelig sterke saker, disse bloggene, og for en mamma med en baby i magen blir det rett og slett litt for mye.
Likevel vil jeg anbefale dem - til ettertanke.

Inagh og gutta

Heidis bloggBrace yourself.

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post80

1. Kamohus til salgs!

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen fr., februar 22, 2008 17:38
Nå ligger leiligheten vår ute for salg. Klikk på linken, løp og kjøp!

* FALSENS GATE 25 *

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post79

Ultralyd

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen to., februar 07, 2008 21:38
I dag (ukristelig tidlig) var vi på ultralyd på Ullevål sykehus. Det var spennende og veldig gøy. Alt er i orden, og gudskjelov og takk for det. Mor har vært litt bekymret over at hun har kjent så lite liv hittil, men dette kommer rett og slett av at morkaka ligger på fremre livmorvegg og polstrer litt ekstra for den lille.

Den lille er for øvrig en GUTT! Det kunne vi se med egne øyne. Han var ikke videre sjenert. Utrolig morsomt! Vi kunne se han romstere rundt, smatte litt og strekke seg. Fantastisk.
Vilja har begynt å snakke litt om lillebror og kose med magen, og det er så fint. Nå skal vi bare surfe i mål og nyte resten av graviditeten. Terminen ble framskyndet til 4. juli (gammel termin var 10. juli).

Navnejakten er da også i gang. Tips mottas med takk.

Her er første bilde av den unge, kjekke herr Kamonen:

Blog Image

  • Kommentarer(2)//www.kamohuset.no/#post77

Vi har kjøpt hus!

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen ti., februar 05, 2008 20:48
Her skal vi bo fra 2. juni! Gud, som vi gleder oss!

Bilderas følger:


  • Kommentarer(2)//www.kamohuset.no/#post76
Neste »