KAMOHUSET

KAMOHUSET

Ord

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen ti., september 02, 2008 23:20
Vilja er veldig glad i pernillesaus. Og trenger av og til å bytte gotteri på enkelte leker.
Pappa sine t-skjorter er stort sett fjatte. Utenom dette snakker den lille damen imponerende rent. Hun øver seg på 'r' med tunga langt ut av munnen, og har den snart i boks. Hun er veldig morsom, og sier mye rart om dagen. Det er gøy med sånne små!

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post94

Lykkebarnbilder 2

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen ti., september 02, 2008 23:13
Her er Vilja og Mira i flotte høstklær fra Me Too. Løp og kjøp på Lykkebarn.no !

Blog Image
Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

Utrolig fine klær! Og utrolig fine modeller!smiley

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post93

Kanefly!

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen ma., mai 05, 2008 20:48

Ja, "kanefly"!
Det er nemlig det det heter. Sånn som vi slår opp og holder over hodet når det regner. Uvitende sjeler ville kalt det "paraply", men Vilja vet bedre. "Ka-ne-fly", hører du. Ferdig snakka.

Vi må passe på å notere ned rare ting og ord hun sier. Der syndes det meget i Kamohuset. Det kommer mange gullkorn ut av den vakre, lille munnen, og disse burde definitivt noteres ned for ettertiden.

Musikk.
Hun er veldig glad i musikk. Danser når vi passerer steder det spilles musikk, og synger med på kjente vignetter og sanger. I bilen er det 3 låter som gjelder:
1) "Da-daaa-da" - som muligens er bedre kjent som "Hell if I" av Alejandro Fuentes. (Takk til tantebarna for introdusering av denne...)
2) "Bao-bao" - som er Jarle Bernhofts nye single "Streetlights". Hør begynnelsen på låta, og du vil forstå.
3) "Fyttisjei" - som er "Fa fa fa" av Datarock. Litt usikker på hvor hun har plukket opp den tittelen, men bedårende er den.
Disse tre låtene spilles kontinuerlig i bilen. Mor og far holder snart på å bli koko, men det er naturligvis ubetydelig i den store sammenhengen.

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post85

Ny barnehage!

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen to., april 03, 2008 22:19
Vilja har begynt i ny barnehage. Hun har sluttet i den spansk-norske barnehagen hun gikk i og begynt i barnehage som er tilsluttet jobben til mor. Hjerteskjærende å ta henne ut fra et sted hun trivdes så godt på, men her tror jeg faktisk gresset er grønnere på den andre siden. Allerede stortrives hun, og ville nødigst være med hjem i dag. De er ikke så overvettes mye unger på et mye større område, og utearealet er en drøm. Vi er veldig fornøyde, alle mann. Det eneste som kommer til å være trist, er at hun mister spansken sin. Jeg tror det kan være litt vel ambisiøst å forsøke å opprettholde den veldig aktivt - hun er tross alt bare 2 år, og det er lenge til hun evt. velger seg spansk som valgfag på skolen. Vi får se hva vi gjør med det.         Ellers så prater hun som en foss på både høyangerdialekt og bokmål, alt etter hvem hun snakker med.       Og så er hun "nødt" til ting hele tiden. "Nødt til å få is", "nødt til å være oppe litt", "nødt til å ta på sko" osv.                 Lille Nødteliten. Nesten vittig at bumerket i den nye barnehagen er et ekorn, da. :)         
Her følger noen bilder fra siste dag i den gamle barnehagen og første dag i den nye.
Mor og far har kommet for å hente øyenstenen sin for siste gang i den gamle barnehagen. Mor var litt hormonell...Blog ImageMå jo ta med vogna i tilfelle det blir noe soving i den nye barnehagen også.Blog ImageEt siste overblikk over bakgården i barnehagen, som har fungert som uteplass det siste halve året.Blog ImageLukke porten fint etter seg, og av sted mot nye eventyr!Blog Image
Blog Image
Tankefull, lita jente er nødt til å ha en bolle- og sjokomelkpause i Birkelunden før vi kommer hjem.Blog ImageMor leser avisen og tenker på blomster, regnbuer og jordbær.Blog ImageVilja synger av full hals i musikkpaviljongen i Birkelunden.Blog ImageVilja er nødt til å trille vogna si sjøl. På tide å hute seg hjem.Blog ImageDagen etter, på vei inn i den nye barnehagen.Blog Image
Blog ImageKlar og spent!

  • Kommentarer(2)//www.kamohuset.no/#post82

Lykkebarn

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen on., februar 13, 2008 11:08
Vilja har vært fotomodell for en aldeles fortreffelig nettbutikk som selger barneklær. Hun koste seg foran kamera og resultatene ble slettes ikke verst! *stolt mamma*

Jeg kan for øvrig på det varmeste anbefale både klærne hun hadde på seg og nettbutikken ellers! Masse flotte klær og saker - og prima service!

Sjekk ut www.lykkebarn.no !

Her er bildene av den unge catwalkprinsessa.


Blog Image
Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image
Er hun ikke herlig!?!

  • Kommentarer(2)//www.kamohuset.no/#post78

Verdens vakreste

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen fr., februar 01, 2008 09:34
Stig har fått ny hobby, og løper nå rundt med kamera så ofte han kan. Her er et resultat.
Verdens vakreste Vilja, som nettopp har badet seg litt:
Blog Image  • Kommentarer(3)//www.kamohuset.no/#post75

Vannkopper

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen lø., november 03, 2007 22:45
Jeg får beholde månedslønna for november. Den observante leser har kanskje fått med seg at jeg veddet nettopp den på at Vilja fikk vannkopper til denne helgen. Vel, jeg vant.

Vilja har prikker fra topp til tå og klør masse. Stakkar lita. Det går ut over nattesøvnen til både mor og barn. Det eneste vi kan gjøre er å smøre med hvitvask, og håpe at det går fort over.

Her er et par bilder av den lille damen, rett etter bading i kveld. Hun har blitt smurt inn med hvitvask - så mye som mor fikk tillatelse til. Det ser ikke så ille ut på bildene, men de lyver altså litt.

Blog Image
Blog Image
Stakkar lille prinsessa vår. Håper hun får en god natts søvn og er mye bedre i morgen.

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post70

Lørdag

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen lø., oktober 27, 2007 20:40
I dag har Vilja hatt besøk av to små venner. De har lekt masse og spist store mengder Nonstop. Middag ble det også, og hele besøket ble rundet av med en leketur i barnehagen rett nedenfor oss.

Pappa jobber på Alarm-prisen både i går og i dag. Så mor lurte litt på hva vi skulle ta oss til i dag. Det løste seg jo fint, når man fikk så koselig besøk!

Et bilde av den lille gjengen:

Blog Image
Lørdager har blitt "sykedagene" til Vilja. For to uker siden hadde hun renna. Forrige lørdag var det oppkast. Denne lørdagen er det noe med øynene hennes. Enten øyekatarr eller øyebetennelse. Hun er litt rød og hoven, men det kommer ikke noe særlig væske ut av dem. Ser det an til i morgen, og føler litt på om det er noe vi bør ta til lege. Skal forske litt på nett også. Håper uansett det ikke er noe smittsomt, så de små gjestene blir forskånet.

Det går vannkopper i barnehageavdelingen hennes nå - jeg vedder månedslønna for november på at det blir vannkopper neste helg.

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post66
Neste »