KAMOHUSET

KAMOHUSET

Onsdag, 8. mars 2006

Mors gamle bloggOpprettet av Linda Lund Stølen on., september 12, 2007 23:03
Så skal vi ut og reise - barnet mitt, Vilja, og jeg. Vi skal fly til vestlandet i morgen for å besøke familie og venner. Og vi skal være borte til over påske. Det er leeeeenge i ei lita bygd med høye fjell rundt. Men det går nok bra. Vi får ta oss noen bilturer av og til. Flyturen blir spennende. Vilja har ikke flydd før. Hun er litt tett i nesen, så vi får jobbe litt ekstra med trykkutjevning. Får håpe vi klarer det. Vi ønsker oss en bil, så hvis noen har en til overs sier vi takk.

Du har tilfeldigvis en i baklomma, sier du?
Flaks.
------------

I går var vi på barselgruppe på helsestasjonen. Jeg har alltid vært skeptisk til slike grupper og får en litt flau smak i munnen når jeg ser det komme en flokk mødre med barnevogner på tur. Men det var faktisk veldig hyggelig. Det er noe med å være i samme båt. Å utveksle erfaringer med noen i samme situasjon som en selv. Både trivelig og nyttig. Så det kommer jeg til å fortsette med når vi er tilbake fra vestlandet.

Jeg veide og målte Vilja i går også. Hun har vokst MYE på to uker! Ved 6-ukerskontrollen veide hun 5390 gram og var 57 cm lang. I går veide hun ca 6500 gram og var ca 62 cm lang. Jeg skriver "ca" siden jeg bommet litt med målene mine forrige gang jeg gjorde det på egen hånd. Men jeg tror jeg fikk det riktig denne gangen. Uansett, hun vokser og trives og er helt skjønn!

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post42