KAMOHUSET

KAMOHUSET

Søndag, 26. mars 2006

Mors gamle bloggOpprettet av Linda Lund Stølen on., september 12, 2007 23:09
Nok en dag med overstadig vindstyrke. Dermed ble vi fanget innendørs igjen, Vilja og jeg. Det er ikke sunt for den mentale helsa. Satser på at morgendagen bringer vårlig og stille luft.

Vilja har vært aldeles nydelig i dag (også). Hun er blitt så sosial at hun ikke har tid til å sove. For en baby på drøye 11 uker er det ikke tilstrekkelig med til sammen 2 timer søvn i løpet av en hel dag. Men hun veier jo like mye som en halvtåring, så det kan jo hende hun utvikler seg kjappere på andre plan også. Ikke godt å si. Hun ser ikke ut til å lide noen nød, og hun er blid som ei lerke stort sett hele dagen. Hun er rett og slett helt herlig. Hun har begynt å gripe ting og blir utålmodig hvis hun ikke får det til som hun vil. Jeg tipper hun kommer til å kle navnet sitt veldig godt etterhvert...

13 dager igjen til Viljas pappa kommer tilbake til oss. Da skal vi være her en liten stund til og så drar vi sammen hjem til Oslo. Tilbake til en slags hverdag, tenker jeg. Blir sikkert godt, det også. Vi skal begynne på babysvømming. Det blir spennende.

Nå står det 5 tåteflasker med melk og venter på å bli kalde nok til å settes i kjøleskapet. Snart skal jeg legge meg. Så er det en ny dag sammen med verdens skjønneste skapning, og 12 dager til den lille familien vår er samlet igjen. Det er fint å tenke på.

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post47