KAMOHUSET

KAMOHUSET

Kjerringalarm!

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen lø., september 15, 2007 20:37
Dette kommer nok ikke som en bombe for de aller fleste, men jeg samler kjerringpoeng som bare juling.

I dag har jeg pakket ut og testet dampvaskeren jeg bestilte fra TV-shop. Jada, det er flaut, og jeg er et offer for simpel reklame. Men den virker! Da får det være som det er med TV-shop-fordommer.

En annen ting som har gledet meg i dag er et mangorødt vidunder ved navn Miele S 5280. En støvsuger. En voksenstøvsuger. Ikke en sånn pinglete håndstøvsuger, som har vært det vi har hatt å bruke tidligere. Dette kan ikke sammenlignes. Jeg har gått amok og støvsugd alle lister, tepper, gulv, senga, bak senga og sofaen. Ryggen min er svært uenig i bedriftene, men det var så godt! Og gudene skal vite at det trengtes. Det er ikke bare huslig hygiene, men mentalhygiene også. Aaahh.

Vilja sover. Hun ble med pappaen på badet og skiftet bleie og tok på pysj, mens jeg danset med støvsugeren i stua. Vanligvis pleier hun å drikke en flaske melk, pusse tenne og spise en fluortablett før vi må si natta og bære henne til sengs. I kveld kom hun direkte fra badet og susset meg og sa "natta!". Jeg ble stående og måpe litt, mens Stig fulgte henne inn og løftet henne opp i senga. Hun er nok sliten etter all hostingen de siste dagene/nettene og en lang spasertur ute i finværet i dag. Så nå sover hun sin søteste søvn. Håper natta blir hostefri og at vi slipper å medisinere.

Blog ImageLille, vakre blondina vår i sandkassa i en nydelig bakgård på nær Carl Berner i dag.


Nå er det lørdagsunderholdning. Jepp, jeg samler kjerringpoeng.

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post58