KAMOHUSET

KAMOHUSET

På tide med en liten oppdatering.

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen to., november 22, 2007 21:04
Nå har vi (jeg) ikke skrevet her på en stund, så det var i aller høyeste grad på tide å knatre ned litt igjen. Far min etterlyste hvertfall oppdatering, og jeg er en godt oppdratt datter.

Stig har vært på 2 ukers turné i Tyskland/Østerrike. I disse to ukene har Vilja og jeg hatt Mormor på besøk. Det har vært helt supert. Vilja har kost seg stort og det har mor også. Mormor har vasket ned badet og deler av kjøkkenet, holdt det rent og ryddig her og laget middag hver dag. Luksusliv! Tror nok Besten var glad for å få henne hjem igjen...


Her er de to damene, i full gang med den nye leken - "gå rundt og synge med veske på armen":
Blog Image
Vilja hadde også lekebesøk av sin lille venninne, Mira. De er så søte sammen. Etter å ha spist masse Non-stop og herjet rundt, lekte de inne på Viljas rom. Etter en liten stund blir det veldig stille - og vi må selvsagt sjekke hva som foregår. De hadde da lagt seg under matten inne i teltslottet til Vilja, lå der og fniste som to fjortiser, og begge hadde gjort en skikkelig jobb i bleiene sine.
Blog ImageDet gikk nesten ikke an å stikke hodet inn på rommet engang. Så da var det bare å fjerne bæsjen og få begge jentene i badekaret. Det var også veldig gøy. Vilja snakker ennå om å bade med Mira.

Ellers går det mye i leking med Duplo, konger og prinsesser, Carebears på DVD, veskebæring og tegning. Her er et bilde av den unge kunstneren (som for øvrig tegnet pappaen sin med detaljer som øyne, ører, nese og munn. Mormor var lettere sjokkert!):
Blog ImageHun har det kjempefint i barnehagen, og har sagt sin første spanske setning. De ansatte trodde ikke sine egne ører. Ingen av barna har gjort det før. Ikke de med spansktalende foreldre engang. Kun enkeltord, men aldri setninger. "Quiero mass" (eller noe lignende) sa hun, og mente med det at hun gjerne ville ha mer mat. De ba henne gjenta, og det gjorde hun, så det var helt bevisst av henne. Mor er selvsagt stolt som bare juling, og overbevist om at avkommet er genialt på alle måter.

Ellers kan jeg nevne at vi er fortsatt strålende fornøyde med bilen, og den gir, foruten voksenpoeng, også ro i mors rastløse sjel. Det er så godt å ha muligheten til å bare sette seg i bilen og ta seg en tur. Ikke at det hender så ofte, men det er godt å vite at om man vil, så kan man.

Til sist slenger jeg på et bilde av en spaghetti-spisende Vilja. Det endte naturligvis med bading, dette også. :)
Blog Image


  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post71