KAMOHUSET

KAMOHUSET

2008 - nytt år, nye muligheter.

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen on., januar 16, 2008 13:22
Så var 2007 en saga blott. Et spesielt år, egentlig.

For noen har det vært et sorgens år. Tankene går da spesielt til en barselvenninne som mistet sin lille minstemann på sensommeren. Han tapte en brutal og håpløs kamp mot et sjeldent og hissig kreftmonster som vokste uhemmet inni ham. Det er så vondt at det ikke lar seg fullt ut fatte. Jeg tror nok 2008 vil bli preget av en fortsatt bunnløs sorg over dette meningsløse tapet. Hvis dette har bragt noe som helst godt med seg, så er det at mammaer og pappaer over hele landet har fått nytt perspektiv på det miraklet det er å ha friske barn. Lille R har fått mange til å bli bedre og mer tålmodige foreldre.

For oss har det vært et godt år. Vilja har begynt i barnehage, mor er tilbake i jobb, far jobber også, og vi har hverandre.

(Barnehagestart betyr også mye sykdom. Vilja har hatt en tøff høst og vinter i så måte. I skrivende stund er hun også syk. Hjemme på fjerde dagen med av-og-på-feber, hoste og slapphet. Og en merkelig sandpapiraktig utslett over hele kroppen, spesielt på magen. Det virker ikke som det klør, heldigvis. Vi var på legevakt søndag kveld. Mor mistenkte først skarlagensfeber etter tips fra mormor, men det var det ikke. Hun hadde for lave betennelsesverdier i blodet. Lurer på å ta henne en tur til til lege for å ta en prøve til, siden hun fremdeles er syk. Nå sover hun, så jeg får bedømme dette utfra formen hennes når hun våkner. En liten digresjon og stemningsrapport fra medio januar 2008, dette.)

2007 var året vi kjøpte bil. En stasjonsvogn, som seg hør og bør når man er småbarnsfamilie. Selv om det er en dyr fornøyelse, er det utrolig deilig å ha egen bil. Frihet!

2007 var også året vi ble gravide igjen. Vilja blir storesøster i begynnelsen av juli, om alt går som det skal. Det er helt vilt å tenke på. Neste vinter er vi faktisk 4 på et lignende bilde:

Blog Image

  • Kommentarer(0)//www.kamohuset.no/#post73