KAMOHUSET

KAMOHUSET

Verdens dårligste blogger

TankesprangOpprettet av Linda Lund Stølen to., april 24, 2008 23:32
Jepp.
That's me.

Jeg er utrolig lite flink til dette. Kanskje jeg legger for mye i det? At jeg føler jeg må skrive så himla mye hver gang? Nå skal jeg prøve å slutte med det, og heller vrøvle ned et par ord når jeg kjenner kløa.
Vel, i dag gjør jeg egentlig ikke det. Eller? Hm. Hva har skjedd siden sist?

Vi har fått nytt bilnummer, takket være en eller annen jævel som fant ut at han ville ha de gamle skiltene våre. Venter dermed på et nytt NOKAS-ran, der en av bilene heter DK 81640. Tyveriet er naturligvis politianmeldt. Men pokker, så mye pes det førte med seg. Stjeling er så utrolig dårlig gjort.

Vi holder fortsatt på å selge leiligheten. Markedet er helt på trynet, så nå skal vi holde visning nr 13 og 14 til helgen. Jeg hadde ikke trodd at det skulle være så vanskelig. Pes å rigge til visning hver helg!

Syte og klage, bla-bla-bla. Dette innlegget skulle da ikke bli slik. Vi har jo mye å være uendelig takknemlige for. Vi har hverandre, Vilja er verdens skjønneste, og lillebror i magen vokser og sparker og romsterer. Han oppholder seg fortsatt i seteleie, men vi håper han finner ut at hodet må ned snart. Hvis ikke, ligger det rett og slett an til keisersnitt. Fortsatt er det tid, så vi går ikke i panikk ennå. Men har han ikke snudd seg i slutten av mai, må vi finne ut av saker og ting.

Det er forresten 10 uker igjen til termin. Helt sykt hvor fort dette svangerskapet har gått. Det er veldig annerledes å gå gravid når man allerede har et barn som krever sitt og vel så det på utsiden. Vilja er for øvrig veldig opptatt av magen, og koser og susser på lillebror som er der inne. Håper det blir like idyllisk når han er ute i verden også.

Og så, noen ikke så bra bilder fra mobilen:


Vilja og Pappa følger veldig med på Ole Brumm-forestilling i Oslo Spektrum.
Blog ImageBlog Image

Vilja koser med lillebror i magen.
Blog Image

"Say cheeeeeeze.... nei, oooooooost!
Blog Image
Vilja beviser at lillebror også fungerer ypperlig som hodepute.
Blog Image

  • Kommentarer(1)//www.kamohuset.no/#post84