KAMOHUSET

KAMOHUSET

Tirsdag, 28. mars 2006

Mors gamle bloggOpprettet av Linda Lund Stølen on., september 12, 2007 23:10
Moderasjon ligger ikke for meg. Ikke på noe plan. Heller ikke når det gjelder turgåing. Etter å ha vært innesperret på grunn av dårlig vær i to dager har jeg nå gått turer med Vilja. Endelig. Mange og lange turer. For mange og lange turer. Jeg har gått på meg stiv rygg og noe som kan minne om bekkenløsning - uten at jeg med sikkerhet kan si at bekkenløsning kjennes slik ut. Vel, jeg har gått og gått og Vilja har sovet og sovet. Hun sovner bare hun får på seg lue og sover som en dupp så lenge vognen er i bevegelse. Når hun da sover hele dagen er det ikke like stas å legge seg om kvelden. Det ligger en viss logikk i dette. Så i kveld har hun vært litt vrang og vanskelig og ikke villet så mye annet enn å bli båret rundt. For en som har gått seg nesten skakk fristet det lite med bæring og mer gåing. Så da ble det til at jeg matet henne så hun sovnet. Hun fikk dermed nesten 2 flasker til kvelds.

I går gikk jeg tur med en venninne som har en datter på 6 mnd. Hennes datter veier 6,3 kilo. Det er en litt liten jente, dette. Vilja er en stor jente. Hun er 2 og en halv mnd. og veier over 7 kilo. Dette (som så mye annet) har hun etter sin far. Garantert.

Vilja har våknet i 5-tiden tre netter på rad nå. Da vanker det ny bleie og pupp. Det er fint. Jeg legger henne deretter tilbake i sengen hennes i den tro at hun sover, men - neida - hun begynner heller å skravle. Hun prater og prater og roper og ler og vekker hele huset. Det er så utrolig søtt. En stund. Men klokken er jo bare litt over 5 og vi må sove mer. Jeg velter henne forsiktig over på siden og putter smokken i snakketøyet hennes. Så ligger hun og lurer litt, og så sovner hun, mett og fornøyd. Viljas pappa hevder at jeg har en tendens til å være snakkesalig etter sengetid. Det er da hyggelig at hun ligner på meg også, selv om det er klokken 5 om natten.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.