KAMOHUSET

KAMOHUSET

Mandag, 15. mai 2006

Mors gamle bloggOpprettet av Linda Lund Stølen on., september 12, 2007 23:15
Aaaah!
Herlige Oslo i mai. Det er godt å være tilbake.

Etter to måneders snø-eksil på vestlandet har jeg kommet hjem til Oslo og våren. Det er veldig, veldig godt å være hjemme. Oppholdet hos familien i vest var for all del hyggelig, men det er noe med å komme hjem til sin egen seng og alt det andre.

Vilja har blitt stooooor. Jeg siterer www.babyverden.no: "Nå er barnet ditt ca. 4 måneder gammelt. (...) Jenter veier gjennomsnittlig 6.4 kilo, og er 63 cm lange. Gjennomsnittsguttene runder 7 kilo denne måneden, og er 65 cm lange." Jeg veide og målte Vilja forrige tirsdag. Hun var da 9280 g og ca 71 cm... For å si det pent; hun er godt i stand. Og utrolig skjønn! Hun er supersosial, skratter og hyler og er en artig ung dame. Vi koser oss skikkelig.

Samme dag som vi reiste fra vestlandet fødte min søster sitt barn nr. 3. Lille Stina kom fire uker før termin og var bare 1900 g og 42 cm lang da hun møtte verden for første gang. Uken før var vi på besøk hos en venninne som hadde født sin Tora i ambulansen på vei til sykehuset. Tora var 2800 g. Det var så lite at jeg nesten ikke visste hvordan jeg skulle holde henne. Når da lille Stina er enda en kilo mindre klarer jeg ikke helt å forestille meg hvor liten hun er. Søsteren min kler henne i dukkeklær. Alt annet blir for stort. Stakkar liten. Etter noen dager på sykehuset og i lyskasse fikk de endelig komme hjem til resten av familien. Det var godt for både mor og barn og et par stolte storesøsken. Hedda fikk en søster, som hun ønsket seg - hun hadde jo allerede en bror og trengte egentlig ikke én til. Hva Sander mener om den saken er uvisst, men han er uansett verdens beste gutt og superstolt storebror.

Snart er det 17. mai. Da skal man vifte med flagg og rope hurra. Jeg nøyer meg med å trille vogn, ta meg en pils og smugrøyke. Det er fint å være kvasibohem...

Jeg kan ikke påberope meg å være noen god blogger. Men jeg prøver. Håper ikke det blir like lenge til neste gang jeg knatrer ned noen ord her. Det er ikke så vanskelig. Problemet er tiden som ikke strekker til. Det må jo strikkes og slikt også. Jepp, jeg har anlegg for å bli ei ekte kjerring. Nydelig.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.