KAMOHUSET

KAMOHUSET

Lørdag

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen lø., oktober 27, 2007 20:40
I dag har Vilja hatt besøk av to små venner. De har lekt masse og spist store mengder Nonstop. Middag ble det også, og hele besøket ble rundet av med en leketur i barnehagen rett nedenfor oss.

Pappa jobber på Alarm-prisen både i går og i dag. Så mor lurte litt på hva vi skulle ta oss til i dag. Det løste seg jo fint, når man fikk så koselig besøk!

Et bilde av den lille gjengen:

Blog Image
Lørdager har blitt "sykedagene" til Vilja. For to uker siden hadde hun renna. Forrige lørdag var det oppkast. Denne lørdagen er det noe med øynene hennes. Enten øyekatarr eller øyebetennelse. Hun er litt rød og hoven, men det kommer ikke noe særlig væske ut av dem. Ser det an til i morgen, og føler litt på om det er noe vi bør ta til lege. Skal forske litt på nett også. Håper uansett det ikke er noe smittsomt, så de små gjestene blir forskånet.

Det går vannkopper i barnehageavdelingen hennes nå - jeg vedder månedslønna for november på at det blir vannkopper neste helg.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av maiken lø., oktober 27, 2007 22:07

stakkars lille Viljaen...
Mathilde hadde dette forrige helg,øyegreiene assa. Fikk resept på *henter flaska* Kloramfenikol. heftig drypping de første dagene,så et par ganger om dagen de neste. funket finfint,og hun var smittefri 24 timer etter start på medisinen. Om d er d Vilja har,så får nok neppe Mathilde d,siden hun akkurat har hatt d...?
Men er greit å følge med. Hun hadde gulgrønn gugge som rant og klistret seg i øynene. men var i knallform ellers.