KAMOHUSET

KAMOHUSET

Kanefly!

ViljaOpprettet av Linda Lund Stølen ma., mai 05, 2008 20:48

Ja, "kanefly"!
Det er nemlig det det heter. Sånn som vi slår opp og holder over hodet når det regner. Uvitende sjeler ville kalt det "paraply", men Vilja vet bedre. "Ka-ne-fly", hører du. Ferdig snakka.

Vi må passe på å notere ned rare ting og ord hun sier. Der syndes det meget i Kamohuset. Det kommer mange gullkorn ut av den vakre, lille munnen, og disse burde definitivt noteres ned for ettertiden.

Musikk.
Hun er veldig glad i musikk. Danser når vi passerer steder det spilles musikk, og synger med på kjente vignetter og sanger. I bilen er det 3 låter som gjelder:
1) "Da-daaa-da" - som muligens er bedre kjent som "Hell if I" av Alejandro Fuentes. (Takk til tantebarna for introdusering av denne...)
2) "Bao-bao" - som er Jarle Bernhofts nye single "Streetlights". Hør begynnelsen på låta, og du vil forstå.
3) "Fyttisjei" - som er "Fa fa fa" av Datarock. Litt usikker på hvor hun har plukket opp den tittelen, men bedårende er den.
Disse tre låtene spilles kontinuerlig i bilen. Mor og far holder snart på å bli koko, men det er naturligvis ubetydelig i den store sammenhengen.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Tanta ma., mai 05, 2008 21:12

Alt i orden med den sangen du.. bare vent vi har ein ny til sommeren.. hva med " grisen står å hyler" den har eg spart til Vilja :)