KAMOHUSET

KAMOHUSET

Det Nye Livet

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen on., juli 16, 2008 22:36
Ja, det er virkelig sant. Vi har fått et Nytt Liv. På så mange måter. Endelig et flott sted å bo, og så har vi blitt en familie på 4. Lykken ligger tjukt utenpå oss, og vi nyter det i fulle drag!


Først, huset. Selveste Kamohuset.

Det er helt herlig. Vi oppdager stadig nye "overraskelser" her og der, men hittil ikke noe vi ikke kan leve med. Vi elsker huset og trives som plommen i egget. Da får det heller være som det er med null nedvask fra forrige eiere, ustabilt varmtvann, dårlig vedlikehold utendørs, livsfarlig trapp, manglende gardinstenger, vegger fulle av skruehull og skruer, osv.
Alt kan repareres (unntatt såpebobler), har jeg hørt. Det viktigste er at vi har funnet roen her, og at vi har det godt. Og det har vi virkelig. Vilja har det aldeles utmerket, og både mor og far har senket skuldrene.

Det første vi investerte i var en gassgrill. Geniale saken. Plutselig ble Stig kokk! Vi har såvidt brukt komfyren inne siden vi flyttet hit. Slik ser det gjerne ut når far disker opp med middag:
Blog Image


Videre, vi har blitt en familie på 4. Mor, far, datter og sønn. Perfekt. Jeg tror vi sier det er nok. Nå skal vi begynne på Resten Av Livet, nyte hverandre og ta vare på de vi har.

Her er en temmelig høygravid mor, på vei til kontroll på Ullevål ABC. Vilja er med. Blog Image

...og inni her bor det folk!

Blog Image

...midt i en ri og like blid... Dette er 1 time før vi er på sykehuset.

Blog Image

...Vilja, lykkelig uvitende om at hun opplever sine siste timer som enebarn.

Blog Image

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.