KAMOHUSET

KAMOHUSET

Skjønneste ungene

FamilienOpprettet av Linda Lund Stølen on., oktober 08, 2008 14:52
Her i Suburbia går det fint. Ungene er nydelige og høsten er vakker.

Far går riktignok gjennom et smertehelvete med kjeven sin, men han er utrolig sterk og får nå behandling som later til å hjelpe. Håper inderlig han snart er smertefri og har full bevegelighet i kjeveleddet igjen. Det tar på for alle sammen at han er syk. Men verst er det å se at han har det så vondt. Bare forestill deg å ikke kunne gjespe skikkelig. De fleste ville gått fra sans og samling.

Vilja er i barnehagen og koser seg. Hun hoster litt innimellom, men formen hennes er fin, så det er ikke noe å stresse for. Aron er litt av-og-på snørrete, men heller ikke noe å stresse for. Vi holder oss innendørs når det er drittvær og er ute når det er fint.

Apropos drittvær. Den første høststormen var over oss forrige natta. Det blåste friskt! Sånn ved 04-tiden om morgenen hørte mor et brak og et klirr, men var for trøtt til å reagere. Så lenge det ikke er barnelyder blokkes det ut. Far sov som en stein, som vanlig. Vilja kom inn i sengen vår på den tiden, så hun har tydeligvis reagert på noe. Og det er ikke så rart. Det ytterste vinduet på rommet hennes var knust. En CD-hylle hadde blåst ned og knust en rute, gitt. Naboen hadde også hørt det og trodd det var innbrudd, så han løp ut for å sjekke. Betryggende med oppmerksomme naboer, tenker man da. Han trodde vi var bortreiste, siden det ikke kom noen reaksjon på spetakkelet. Vel, nå er ruta fiksa og ting er tilbake til normalen. CD-hyllene skal forhåpentligvis snart på Grønmo. Kanskje de går selv snart?

En liten bildeserie av de skjønneste ungene:

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Tante Britt. fr., oktober 10, 2008 10:10

Sender tuuuusen klemmer til ungene... og ein liten til mor og far :)

Opprettet av Tante Ellen on., oktober 08, 2008 22:25

For noen skjønninga:-) Heldig du/dere er med 2 så nydelige unger!!!